[Τα site της ομάδας West-Media.gr στο διαδίκτυο]

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 22:17

"BeautyONE": Η νέα πρόταση στα είδη Κομμωτηρίου και Καλλυντικών στο Αγρίνιο

Το κατάστημα BeautyOne άνοιξε τον Ιούνιο του 2020 με σκοπό να προσφέρει στην τοπική αγορά είδη κομμωτηρίου, βαφές μαλλιών, αξεσουάρ μαλλιών, πιστολάκια, ισιωτικές, μπουκλωτικές, μακιγιάζ,  είδη περιποίησης προσώπου και σώματος, αρώματα,  ονυχοπλαστικής, λάμπες για τα νύχια, διάφορα μπιζού, σκουλαρίκια, βραχιόλια κοσμήματα, τσάντες, και λοιπά αξεσουάρ. Βρίσκεται στο Αγρίνιο, στην οδό Σουλίου 59 (λίγο πιο κάτω απο τα GOODY'S)

BEAUTY ONE 03

BEAUTY ONE 02

BEAUTY ONE 04

BEAUTY ONE 05

Η ιδιοκτήτρια κα Κανιώτη Γεωργία έχει κάνει σπουδές κομμωτικής και ονυχοπλαστικής στην Γερμανία και την Ελλάδα.

Η άποψή της είναι ότι ο κόσμος περιποιείται το σώμα του λόγω του ότι η ομορφιά θεωρείται προσόν και ανοίγει πόρτες. Το τελευταίο διάστημα οι γυναίκες περιποιούνται όλο και περισσότερο από ότι παλιότερα. Στην ομορφιά πρέπει να προσθέσουμε και τους άνδρες, οι οποίοι και αυτοί παίρνουν προϊόντα περιποίησης.

BEAUTY ONE 06

BEAUTY ONE 07

BEAUTY ONE 08

BEAUTY ONE 09

BEAUTY ONE 10

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να επιλέξει κάποιος-κάποια το κατάστημα BEAUTYONE, οι οποίοι συνοψίζονται στους εξής: Τα προϊόντα που θα βρει κάποιος εδώ είναι ποιοτικά, δερματικά ηλεγμένα, ΥΠΟ αλλεργικά, φιλικά με την επιδερμίδα καθώς και το ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία από φυτικά προϊόντα. Αν προσθέσουμε σε αυτά το γεγονός ότι τιμές των προϊόντων είναι προσιτές για τους καταναλωτές καθότι οι τιμές ξεκινάνε από 0,5 €, μαζί με το ότι το κατάστημα βρίσκεται στην καρδιά της αγοράς, τότε σίγουρα όλοι έχουν αρκετούς λόγους να το επισκεφθούν. Ωστόσο οι καταναλωτές που δεν προλαβαίνουν να περάσουν απο το κατάστημα θα μπορούν σύντομα να παραγγείλουν η απλά να ενημερωθούν για τα προϊόντα μέσα απο το e-shop (είναι υπό κατασκευή) της επιχείρησης στο internet beautyone-shop.gr

BEAUTY ONE 18

BEAUTY ONE 12

BEAUTY ONE 14

BEAUTY ONE 15

BEAUTY ONE 16

BEAUTY ONE 17

Τα ΜΟΤΟ της ιδιοκτήτριας του καταστήματος κας Γεωργίας Κανιώτη είναι:

1) Για μεγάλες νίκες πρέπει να πάρεις μεγάλα ρίσκα.

2) Ο πιό δυσαρεστημένος πελάτης σου είναι η καλύτερη πηγή μάθησης.

BEAUTYONE 30

instagram:  https://www.instagram.com/beautyone35/

e-shop: https://beautyone-shop.gr

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 18:31