[Τα site της ομάδας West-Media.gr στο διαδίκτυο]

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 17:01

Αυτές είναι οι έξι πιο φιλικές προς τους σκύλους πόλεις στον κόσμο

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να φτάσεις σε έναν προορισμό και να ανακαλύψεις ότι ο σκύλος σου δεν είναι ευπρόσδεκτος.

Ταξιδεύεις με τον σκύλο σου για να απολαύσεις τον χρόνο μαζί του, όχι για να τον αφήσεις μόνο του όλη μέρα.

Εδώ είναι μια λίστα με τις 6 πόλεις που είναι πιο φιλικές προς τους σκύλους!

Σαν Φρανσίσκο, Η.Π.Α.

Το Σαν Φρανσίσκο είναι γνωστό ότι είναι μια απίστευτα φιλική προς τα σκυλιά πόλη και όχι άδικα. Η πόλη έχει περισσότερα από 30 ανοιχτά πάρκα όπου τα σκυλιά μπορούν να τρέξουν και να παίξουν. Υπάρχουν πολλοί χώροι πρασίνου, ιδανικοί για περιπάτους και πεζοπορίες, καθώς και πολλά εστιατόρια και καφέ που υποδέχονται τους τετράποδους επισκέπτες με ανοιχτές αγκάλες.

Παρίσι, Γαλλία

Το Παρίσι έχει πάνω από 300 πάρκα στο Παρίσι, όπου εσύ και το κουτάβι σου μπορείτε να περπατήσετε, να παίξετε και να παρακολουθήσετε τους ανθρώπους όσο θέλετε. Απλά φρόντισε να προσέχεις τα περίφημα παριζιάνικα λιθόστρωτα – μπορεί να είναι σκληρά για τα πατουσάκια!

Βανκούβερ, Καναδάς

Το Βανκούβερ είναι μια άλλη υπέροχη πόλη για ανθρώπους που αγαπούν να περνούν χρόνο σε εξωτερικούς χώρους με τα σκυλιά τους. Από το Stanley Park μέχρι το Queen Elizabeth Park, υπάρχουν πολλά μονοπάτια σε πάρκο για να εξερευνήσεις με το κουτάβι σου. Και αν τύχει να το επισκεφτείς τους καλοκαιρινούς μήνες, μην χάσεις μια από τις πολλές παραλίες για σκύλους του Βανκούβερ.

Μελβούρνη, Αυστραλία

Η Μελβούρνη είναι ο παράδεισος των καλοφαγάδων και αυτό περιλαμβάνει φαγητό για τον σκύλο σου! Εκτός από πολλά καφέ και εστιατόρια φιλικά προς τα κατοικίδια, υπάρχουν επίσης πολλές εταιρείες που προσφέρουν γκουρμέ γεύματα και λιχουδιές ειδικά για σκύλους.

Άμστερνταμ, Ολλανδία

Η ολλανδική πρωτεύουσα φιλοξενεί πάνω από 30 πάρκα όπου εσύ και το κουτάβι σου μπορείτε να χαλαρώσετε ή να εξερευνήσετε. Θα βρείτε επίσης πολλά καφέ και εστιατόρια για σκύλους. Δε θα είστε ποτέ μακριά από ένα μέρος για να απολαύσετε με τον σκύλο σας στο Άμστερνταμ.

Σαν Ντιέγκο, Η.Π.Α.

Με χιλιόμετρα ακτογραμμής και μονοπάτια πεζοπορίας, το Σαν Ντιέγκο είναι ο παράδεισος αυτών που αγαπούν τους εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά εστιατόρια με υπαίθρια καθίσματα που καλωσορίζουν τα σκυλιά. Υπάρχουν επίσης δεκάδες πάρκα σκύλων διάσπαρτα σε όλη την πόλη, έτσι το κουτάβι σου μπορεί να κάνει μερικούς νέους φίλους ενώ εσύ εξερευνάς την πόλη.