[Τα site της ομάδας West-Media.gr στο διαδίκτυο]

Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 15:45

Τι λαμπάδα να πάρετε στο βαφτιστήρι σας;

Οι μέρες για το Πάσχα πλησιάζουν. Οι νονοί προβληματίζονται και τα βαφτιστήρια ονειρεύονται τι λαμπάδα θα κρατήσουν φέτος στην εκκλησία κλέβοντας τις εντυπώσεις!

Τα περισσότερα παιδιά ζητούν από τους νονούς κάτι συγκεκριμένο, άλλα πάλι αφήνουν στο νονό και την νονά να αποφασίσουν και να διαλέξουν για αυτά.

Παρακάτω υπάρχουν κάποιες επιλογές χειροποίητων λαμπάδων ανάλογα το γούστο, το χόμπι, το φύλο και την ηλικία.

Λαμπάδες για τα πρώτο Πάσχα του παιδιού

Αν είστε νέοι νονοί και αυτό είναι το πρώτο Πάσχα για το βαφτιστήρι σας, τότε μια λαμπάδα με στοιχείο που να αναγράφει «Το πρώτο μου Πάσχα» είναι η καλύτερη επιλογή γιατί μπορεί να κρατηθεί και ως ενθύμιο από τους γονείς!

Λαμπάδες για αγόρια και κορίτσια με φωτιστικό

Λαμπάδα με σετ φωτιστικό για το δωμάτιο με τον αγαπημένο χαρακτήρα του παιδιού.  Για ένα μικρό κοριτσάκι θα μπορούσατε να επιλέξετε την Minnie Mouse και αντίστοιχα για ένα μικρό αγοράκι τον Spider-Man. Είναι ένα δώρο που θα μείνει καιρό στα δωμάτιά τους και όχι μόνο την γιορτή του Πάσχα.

Λαμπάδες με λούτρινα ζωάκια

Τα παιδάκια που αγαπάνε τα ζώα σίγουρα θα εκτιμήσουν αυτή τη λαμπάδα! Αρκούδες, λαγοί, χελώνες θα τη στολίσουν και θα είναι ένα πρωτότυπο και μοναδικό δώρο για τα παιδιά, σαν να έχει βγει από παραμύθι.

Λαμπάδες με κόσμημα

Μια επιλογή για παιδιά στην εφηβεία αλλά και για ενήλικες. Το κόσμημα που στολίζει τις λαμπάδες αναδεικνύει την γοητεία της και την κάνει ξεχωριστή! Χειροποίητα κολιέ με ατσάλινα στοιχεία, βραχιόλια και αξεσουάρ. Ανάλογα το φύλο μπορείτε να επιλέξετε και το στυλ του κοσμήματος.

Χειροποίητες λαμπάδες DIY

Η λαμπάδα DIY αντιπροσωπεύει ένα δημιουργικό άτομο! Με διάφορα είδη κεριών και με υλικά που μπορεί να έχετε στο σπίτι σας, μπορείτε να φτιάξετε την λαμπάδα που να αντικατοπτρίζει τον προσωπικό σας χαρακτήρα. Με κορδέλες και αποξηραμένα φυτά όπως pampas θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται και τα βαφτιστήρια να κάνουν δώρο λαμπάδα στους νονούς τους! Θα ήταν ιδιαίτερα όμορφο να την κατασκευάσουν μόνοι τους.

Με τις παραπάνω επιλογές αφού διαλέξατε λαμπάδα για το βαφτιστήρι σας, ήρθε και η δίκη σας σειρά. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας που να σας εκφράζει και αν είστε δεσμευμένοι τότε μια διασκεδαστική επιλογή θα ήταν λαμπάδες για ζευγάρια.

Το πιο σημαντικό όμως για τα παιδιά είναι οι νονοί να τους θυμούνται και να τους επισκέπτονται περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Έτσι θα αναπτύξουν μια ισχυρή σχέση που θα κρατήσει σε βάθος χρόνου!