[Τα site της ομάδας West-Media.gr στο διαδίκτυο]

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 17:50

Άνετος και στυλάτος καναπές κρεβάτι; Κι όμως γίνεται! Γνώρισε τα Istikbal κρεβάτια που κάνουν τη διαφορά

Ο καναπές κρεβάτι είναι ένα έπιπλο εξαιρετικά χρήσιμο και λειτουργικό που επιλέγουν είτε άτομα που έχουν μικρό σπίτι, στούντιο, γκαρσονιέρα κλπ, είτε άτομα που έχουν μεγάλο σπίτι και θέλουν ο ξενώνας να φαίνεται σαν μικρό γραφείο όταν δεν χρησιμοποιείται από επισκέπτες. Είτε τον χρησιμοποιούμε εμείς όμως, είτε οι φιλοξενούμενοί μας, ο καναπές κρεβάτι θα πρέπει να είναι άνετος και βολικός για να εξασφαλίζει ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο και ταυτόχρονα καλαίσθητος και στυλάτος για να ταιριάζει με τον χώρο σας.

Πόσο εφικτό είναι όμως αυτό εν τέλει; Με τα επώνυμα Istikbal κρεβάτια, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο καναπές κρεβάτι που θα επιλέξετε δεν θα ενέχει συμβιβασμούς, ούτε στην αισθητική, αλλά ούτε και στην άνεσή του, ενώ η κορυφαία ποιότητα κατασκευής που μόνο τα προϊόντα της Istikbal Kimerland μπορούν να εγγυηθούν, του εξασφαλίζει υψηλή ανθεκτικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Αν με τόσες επιλογές δυσκολεύεστε να βρείτε τον καναπέ κρεβάτι για τον χώρο σας, σας προτείνουμε στη συνέχεια τα πιό δημοφιλή κομμάτια για ένα στυλάτο καθιστικό και όνειρα γλυκά.

Πρωινό στον Tifany

Ο καναπές κρεβάτι Tifany που θα βρείτε στα κρεβάτια Istikbal είναι μία πολύ κομψή επιλογή για το σαλόνι σας. Διαθέτει ειδικά αλέκιαστα υφάσματα σε 3 διαφορετικά χρώματα, ροζ, πράσινο ή μπλε με υψηλή ανθεκτικότητα στην καθημερινή χρήση. Και ενώ εκ πρώτης όψεως μοιάζει ένας κλασικός ρετρό καναπές, μετατρέπεται σε κρεβάτι με μία απλή και εύκολη κίνηση, για να τον χρησιμοποιείτε όποτε τον χρειάζεστε. Ιδανικός για γκαρσονιέρες και studio και γενικά σπίτια με περιορισμένο χώρο, όπου ο καναπές έχει διττό ρόλο.

kanapes-01.jpg

Καναπές με ένα… twist

Σε πράσινο ή γκρίζο χρώμα, πάντα με αλέκιαστο ύφασμα, ο καναπές κρεβάτι Twist διαθέτει ευρωπαϊκά και αμερικανικά πιστοποιητικά ποιότητας και ο στιβαρός και ουδέτερος σχεδιασμός του μπορεί να τον εντάξει σε οποιοδήποτε σαλόνι ή γραφείο-ξενώνα χωρίς να δημιουργεί αισθητικές παραφωνίες.

kanapes-02.jpg